Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
70 berichten.
Celina den Haan uit Dordrecht heeft geschreven op september 18, 2023
bij deze wil ik de stichting de vrijwillegers en de donateurs enorm bedanken voor het mooie pakket voor mijn 2 lieve katten. Ze komen zeker niks te kort nogmaals dankjewel en mooi dat dit zo kan en bestaat. Bedankt voor de mensen met een hart van goud voor de dieren.Dankjewel namens Elmo & Derby
Monique van roon uit Den haag heeft geschreven op januari 18, 2023
Beste. Ik zit sinds kort bij wie vult mijn bak. Wat een fantastische onderneming. Veel respect voor de mensen die al dit werk verrichten. De vrijwilligers de sponsors etc. Mijn diertjes komen niks te kort.
Winny Reinders-Tabak uit Emmen heeft geschreven op maart 16, 2022
Ik ben erg blij dat deze stichting bestaat! Ook mijn trouwe viervoeters genieten elke keer weer als ik weer een pakket in ontvangst mag nemen. Het is een grote geruststelling te weten dat ik om de zoveel maanden mag aankloppen om hulp. Ik ben iedereen die meewerkt aan "wie vult mijn bak" dankbaar . De stichting , de donateurs , de medewerkers , allemaal toppers ! ben echt heel dankbaar
Suzanne uit Drunen heeft geschreven op maart 14, 2022
Dankjewel lieve mensen die ons willen helpen aan eten voor onze geliefde diertjes ♡ Wij zijn er erg blij mee!!
Bless en Soraya uit Ijmuiden heeft geschreven op maart 11, 2022
Ab&Lian zorgen nu al jaren voor Bless zijn voer, speeltjes en pipetjes. Zonder hen, zonder deze dieren voedselbank hadden wij het nog moeilijker gehad. ik ben mevr Astrid Luna, Ab&Lian dankbaar uit de grond van mijn hart💙
Klaaa uit Winschoten heeft geschreven op februari 19, 2022
Ik ben erg blij dat deze stichting bestaat! Ook mijn trouwe viervoeters genieten elke keer weer als ik weer een pakket in ontvangst mag nemen. Het is een grote geruststelling te weten dat ik om de zoveel maanden mag aankloppen om hulp. Ik ben iedereen die meewerkt aan "wie vult mijn bak" dankbaar . De stichting , de donateurs , de medewerkers , allemaal toppers !
Sonja van der Leest heeft geschreven op februari 17, 2022
Stichting wie vult mijn bank heeft mij enorm geholpen. Tot een jaar geleden met voer en lekkers voor mijn Old English Bulldog. En tot 2 maand geleden met speciaal diabetes voer en spuitjes voor mijn kat. Helaas zijn ze overleden maar wat hebben ze mij geholpen om de dieren bij mij te houden. Inmiddels woon ik samen en zijn we nog zonder dieren. Maar gaan er mocht er een dier komen er zelf weer financieel voor zorgen. Lieve donateurs en vrijwilligers ontzettend bedankt voor alle hulp. Jullie zijn toppers.
Bianca luna uit Kerkrade heeft geschreven op februari 17, 2022
Lieve donateurs en vrijwilligers mijn dieren en ik zijn altijd blij met het pakket wat we krijgen want zelf kan ik het niet betalen. Ben Julie heel erg dankbaar. Dank je wel namens luna devil en ikzelf
Christel van driel uit Hoofddorp heeft geschreven op februari 17, 2022
Bij deze wil ik de donateurs en de stichting heel erg bedanken voor de steun die ze mij geven voor me 2 franse bulldogs Groetjes christel. Rambo en boedha
Lex uit Stadskanaal heeft geschreven op februari 17, 2022
Sinds eind januari 2022 ben ik weer begonnen als steunpunt in Stadskanaal en omgeving, Tevens hebben wij nu hier in Stadskanaal een geweldige mooie opslag waar nog nog bezig zijn naast ons werk, Dus elke week ben ik of samen met andere vrijwilligers even n paar uurtjes bezig.
Karin uit Nieuwerkerk Ad IJssel heeft geschreven op februari 17, 2022
Lieve wie-vult-mijn-bak vrijwilligers en donateurs, hartelijk dank voor alle inzet en giften! Een blije hond en dankbare baasjes hier!
Miranda uit Tilburg heeft geschreven op februari 17, 2022
Hoi ik heb nu 3x een dierenvoedselpakket gehad en ik ben er erg blij mee voor Bruno kleine hond en een kanarie je word goes geholpen gr miranda
Inge Boers uit Haarlem heeft geschreven op februari 17, 2022
Bij de start Wie vult mijn Bak financieel geholpen nu helpen ze mij en onze lieve kweektuinkatten,waarvan één nierproblemen heeft! Ik ben ze dankbaar voor die voedseldonatie! Geweldig!!😻
Marianne uit Winschoten heeft geschreven op februari 17, 2022
Bedankt voor het voer voor mijn 2 katten. Ze zitten op special voer voor blaasgruis. Ben blij dat ik geholpen kan worden. Toppers allemaal bij deze dierenvoedselbank.
Nel laan uit Haarlem heeft geschreven op februari 17, 2022
Bij deze wil in de stichting heel erg bedanken voor de hulp aan mij met de dieren nadat ik in de bijstand ben gekomen Het kunnen behouden. Van je dieren is zo een opluchting. Iedereen heel erg bedankt.
Desiree uit Gouda heeft geschreven op februari 17, 2022
Toen ik onverwacht in financiële problemen komt, stond mijn wereld op zijn kop. Mijn koelkast was nagenoeg leeg. Maar ik vond het nog veel erger dat de bodem van de voerton van mijn PTSS-buddy Nynne in zicht kwam. Beloningssnoepjes waren er al helemaal niet meer. Toen vond ik informatie over Wie vult mijn bak. Nog diezelfde week mocht ik eten komen halen voor Nynne! Ik heb tranen van dankbaarheid gehuild! Mijn schat hoefde niets meer tekort te komen. Ze hoeft ook niet meer op de koude vloer te liggen, maar heeft nu een mooie rieten mand. Ook de voerbakstandaard kon vervangen worden toen dat nodig was. Nog steeds mag ik een beroep doen op de hulp van Wie vult mijn bak. Nog steeds ben ik superdankbaar voor dit initiatief, de vele vrijwilligers die dit goede werk door het hele land doen en natuurlijk ook voor de vele donateurs die dit allemaal mogelijk maken!
Kitty uit Dordrecht heeft geschreven op februari 17, 2022
Ik heb nu al een aantal jaren contact met Astrid van Wo Ie vult mijn bak. Ik doe aanvragen voor mijn cliënten die op bijstandsniveau leven. Er wordt altijd snel gereageerd en Astrid denkt altijd mee. Ook wanneer ik de pakketten ophaal zijn het grote donaties met wat extra’s zoals een speeltje of snoepjes. Ik ben heel blij met deze organisatie want met deze hulp kunnen de dieren bij hun baasje blijven!!
Janet brussee uit Krimpen aan de ijssel heeft geschreven op februari 17, 2022
Het is ontzettend fijn dat ik gesteund wordt met voer voor mijn skatjes. Één van de twee heeft steeds last van blaasgruis. Dankzij jullie donatie kan ik nu een potje maken voor de dierenarts. Toppers.
Laurence Roozendaal uit Nieuwerkerk ad IJssel heeft geschreven op februari 17, 2022
Goedemiddag, Door omstandigheden zaten we in de schuldsanering en konden net rondkomen. Onze hond Nikey en 2 katten Buddy en Clyde kregen wat ze nodig hadden en ja wij kwamen wel eens in problemen....maar hun hadden hier niet om gevraagd. Via via kwam ik bij jullie terecht en ohhhhh wat gaf dat een verlichting. Zo fijn dat dit bestaat en de beestjes niets tekort komen. Ben " wie vult mijn bak" en alle donateurs zeer dankbaar.
Lonneke van Donk uit 2e Exloermond heeft geschreven op februari 17, 2022
Al een aantal keer voor bewoners van mijn zorglokatie mooie pakketten mogen ontvangen. Inmiddels ook voor mezelf de hulp hard nodig. Super blij mee, geweldige mensen die elke keer alle tijd en moeite nemen hiervoor. Donateurs bedankt voor alle mooie producten.